Пређи на главни садржај

U Titelu je održan šahovski meč

U Titelu je održan šahovski meč
U Titelu je 12. maja u prostorijama gornje škole "Svetozar Miletić" održan meč prvog kola Južnobačke lige. Šahovski klub "Titel" je ovom prilikom bio domaćin ekipi ŠK "Kraljica - PTT" iz Petrovaradina.
U Titelu je održan šahovski meč
ŠK "Kraljica - PTT" je klub koji postoji od 1997. godine i dva puta je bila ekipni prvak Vojvodine po ubrzanom tempu (2011. u Novim Banovcima i 2018. u Rumi).
U Titelu je održan šahovski meč
"Kraljica" je ekipa koja ima dve postave. Prva ekipa je veoma mlada i perspektivna. U njoj se nalaze igrači do 30. godina starosti i dva FIDE majstora: Vladan Desnica i Slaven Paštar. Druga ekipa se takmiči u Južnobačkoj ligi gde se nalazi i naš ŠK "Titel".
U Titelu je održan šahovski meč
Budući da je ovo početak takmičarske sezone, majstorski kandidat i kapiten "Kraljice", Milan Milovac je izjavio da je ŠK ""Titel" znatno iskusnija ekipa i da bi bio zadovoljan i sa nerešenim rezultatom. Od ove postave očekuje opstanak u ovom rangu takmičenja, dok od prve ekipe očekuje borbu za vrh.
Milovac je zadovoljan susretom sa našim klubom jer su ove dve ekipe dugogodišnji šahovski prijatelji i sportski suparnici.
U Titelu je održan šahovski meč
Kapiten ŠK "Titel", Zdravko Gagović u ovoj sezoni očekuje fer i sportsku borbu u daljem takmičenju, a rezultati će doći sami po sebi.
U Titelu je održan šahovski meč
Južnobaĉka zonska liga je počela u nedelju 12. maja i trajaće do 29. septembra 2019. godine. U njoj se takmiče 10 klubova. Tempo igre je 90 minuta po igraĉu za partiju plus bonifikacija od 30 sekundi po potezu, poĉevši od prvog poteza.
U Titelu je održan šahovski meč
Ovaj šahovski meč je dobila ŠK "Kraljica - PTT" rezultatom 4:2. Rezultat je bio sledeći:
TitelRejtingKraljica PTT 2RejtingRez 2 : 4
Zolotić, Zoran2238Banović, Cmiljko19821 - 0
Gagovic, Zdravko1984Milovac, Milan1989½ - ½
Petrovic, Predrag2176Curkovic, Djoko17910 - 1
Males, Miroslav2010Sudic, Branko19680 - 1
Zakic, Dragan2000Ivanovic, Petar00 - 1
Vasilic, Dusko1879Mijovic, Zarko2060½ - ½
Arbitar na ovom meču je bio Petar Borbaš.
ŠK "Titel" će u drugom kolu biti gost ŠK "Jugović" iz Kaća. Ovaj meč će se odigrati 19. maja 2019g.

Коментари

Постави коментар

Pokažite nam šta mislite o ovome!

Obavezno pročitajte i:

Top nedelje:

Pretražite elektronski katastar nepokretnosti Republike Srbije

Šta je katastar i zašto je on bitan? Katastar (ili katastar nepokretnosti) je osnovna evidencija podataka o nepokretnostima i nosiocima prava nad njima na određenoj administrativnoj površini. Katastar u sebi sadrži podatke o zemljištu (npr. oblik, površina, način korišćenja...), zgradama i drugim građevinskim objektima, kao i informacije o subjektima koji su nosioci prava na tim napokretnosrima.

Proverite preko interneta do kada Vam je overena zdravstvena knjižica

Od kada je uvedena "plastična" zdravstvena knjižica, gomila građana koji nisu u radnom odnosu često zagubi dokument na kojem im piše datum do kog im je zdravstvena knjižica overena. Neki put, čak i zaposleni se nađu u situaciji da pođe na lekarski pregled, a da mu u domu zdravlja kažu da knjižica nije overena (npr. zbog praznika se nije uradila automatska overa ili poslodavac nije izvršio svoje obaveze). 

Kako otvoriti novi Google i gmail nalog?

Google je kompanija koja je od kreiranja najbolje internet pretrage do spleta raznih umreženih servisa prešla dug put. Otvaranje ličnih imejl (email) adresa i dodela prostora za skladištenje poruka (email sanduče) je ova kompanija pružila svojim korisnicima davne 2004. godine. [message] Za početnike: Šta je Email? Uopšteno, email je elektronska pošta pomoću koje možete komunicirati putem tekstualnih poruka sa drugim korisnicima interneta, deliti sa njima različite sadržaje (slike, dokumenta, fajlove, internet adrese...). Na današnjem internetu, (sem u poslovnom segmentu društva) email adresa je izgubila svoju prvobitnu namenu i služi za kreiranje naloga na različitim sajtovima. (Facebook, Twitter, Instagram…) Google u ovom trenutku pokriva širok spektar proizvoda od kojih je elektronska pošta samo jedna usluga. Kada se kreira Google nalog za elektronsku poštu (popularni gmail nalog), automatski će biti kreiran i Google nalog koji možete koristiti za prijavu na ostale s

Tehnologija napreduje: Pogledajte ples super realističnih robota iz Kine!

Poneki put se i na Viberu može pronaći nešto pametno i zadivljujuće. Nisam mogao da sakrijem svoje uzbuđenje u trenutku kada sam nedavno dobio sledeću poruku, koja je imala čist informativno-obrazov(a)ni karakter: PRVO POGLEDAJTE VIDEO! Ovaj klasični ples nastao je u Kini, a odvijao se u šangajskom Disneylandu. To nisu plesači, već roboti proizvedeni u Kini. Robot je savršeniji od Japanskih i ima bolje dorađene izraze lica. Oboje plesača su roboti. Izgledaju tako stvarno! Predstava traje samo oko 5 minuta, red za karte je 4 sata, a cijena je 63€(499 juana). Dodatak ovoj poruci je mali "začin": Kinezi su toliko savršeno napravili ove robote da su im čak dali i imena. Perfektno, nema se šta dodati. Ali.... Da li je to tako?

Sneeit Spot - novi način upotrebe Blogger-a

Dodatak za Chrome bruzer Sneeit Spot i nije neka novost za sve one koji su koristili usluge internet prodavnice sneeit.com , koja je poznata po izradi i distribuciji kvalitetnih Blogger/Blogspot i WordPress tema. Za razliku od drugih sličnih web prodavnica, Sneeit se trudi da njihovi šabloni budu ažurirani i da podjednako dobro rade sa svakom novom promenom koju ove platforme nameću iz dana u dan. Tema ovog teksta nisu njihovi šabloni, već alatka koju su razvili za potrebe kupaca svojih proizvoda, ali koju može iskoristiti i svaki drugi korisnik Blogger/Blogspot platforme, kako bi sebi, na neki način, olakšao rad.