"Свим срцем за Тител"- In corpore sano... - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

"Свим срцем за Тител"- In corpore sano...

У среду, 11. маја , у Народној библиотеци "Стојан Трумић", Тител, одржано је предавање у сврху промоције здравог живота и превенције болести о HIV вирусу, факторима ризика, манифестацијама болести, репрекусијама на свакодневно функционисање и начинима лечења и заштите.

Доктор Томислав Влашки
Доктор Томислав Влашки

Предавач је био доктор Томислав Влашки, један од најбољих студената дипломаца Медицинског факултета у Новом Cаду и полазник докторских студија на Хајделбергу у Немачкој.

Предавање је одржано у организацији удружења грађана "Свим срцем за Тител", која је основано маја 2016. године, са циљем да помогне развоју и просперитету места Тител, а посебно у областима културе, екологије, туризма, хуманитарног рада, социјалне заштите као и у свим другим областима које могу допринети побољшању живота свих грађана места Тител. 

Дејан Гајић, оснивач Удружења грађана "Свим срцем за Тител" (на слици лево), Томислав Влашки ( у средини)
Дејан Гајић, оснивач Удружења грађана "Свим срцем за Тител" (на слици лево), Томислав Влашки ( у средини)

Оснивач Удружења је Дејан Гајић.

У плану Удружења је да у наредном периоду организује и друга предавања

на тему здравља, уређења животне средине и организације спортских активности у сврху развоја спортске културе и квалитета живота.

Једна од спортских атракција која је у плану удружења "Свим срцем за Тител" је и хуманитарни турнир у тенису у категорији дублова, "Titel open 2022", који ће бити одржан 27. и 28. маја.

Здравље грађана нема алтернативу као што би рекла Констракта, наша овогодишња представница на "Еуросонгу"- In corpore sano...

Стево Диклић

Постави коментар

0 Коментари