ПРЕДСТАВЉАЊЕ "ЛЕКСИКОНА СТВАРАЛАЦА" У ПРОСТОРИЈАМА ОШ "СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ" ТИТЕЛ - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

ПРЕДСТАВЉАЊЕ "ЛЕКСИКОНА СТВАРАЛАЦА" У ПРОСТОРИЈАМА ОШ "СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ" ТИТЕЛ

ПРЕДСТАВЉАЊЕ "ЛЕКСИКОНА СТВАРАЛАЦА" У ПРОСТОРИЈАМА ОШ "СВЕТОЗАР МИЛЕТИЋ" ТИТЕЛ
У петак, 13. децембра 2019г., с почетком у 18,00 часова, у просторијама ОШ "Светозар Милетић" у Тителу, биће представљена књига "Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању". Књигу су припремили  др Миленко Кундачина и мр Мирјана Пајић Илић, а издавач је KLETT, друштво за развој образовања, Београд.
"У намери да јавност упозна са стручним и научним стваралаштвом просветних радника у Србији и тиме афирмише професију наставника, KLETT друштво за развој образовања у Београду је подржало израду Лексикона стваралаца у предуниверзитетском образовању.
Сврха Лексикона је да представи просветне раднике који активно стварају и који се, по објективним резултатима издвајају у својој професионалној популацији, те да их подстакне на даљи професионални развој...", речи су с којима започиње предговор Лексикона.
МЕЂУ 1 000 просветних стваралаца у књизи су своје место нашла четворица која су радили или раде у нашој школи. То су Томислав ЂокићДраган КолакСтево Диклић и Петар Којић.
Позивамо грађанство, као и садашње и бивше просветне раднике, да својим присуством увеличају чин представљања овога капиталног дела у којем су радници наше школе нашли своје место.

Постави коментар

0 Коментари