Telenor počinje da naplaćuje korišćenje dve omiljene aplikacije - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

Telenor počinje da naplaćuje korišćenje dve omiljene aplikacije

Telenor počinje da naplaćuje korišćenje dve omiljene aplikacije
Telenor je jedna od omiljenijih mobilnih mreža zato što ima brojne prednosti. Na primer, ukoliko nemate uključen internet dodatak, nećete moći da surfujete internetom, čime ste automatski sprečeni da nesvesno potrošite kredit ili uvećate račun.
Jedna od njihovih super opcija za pripejd korisnike je i izbor dve aplikacije za čije korišćenje ne morate da platite internet. Za svaku aplikaciju dobijate po 10 gigabajta protoka mesečno.
Aktivacija, kao i korišćenje ove usluge se nije naplaćivalo.
Međutim, već neko vreme mi se u okviru Telenor aplikacije pojavljivalo obaveštenje kome nisam znao uzrok. U njemu je stajalo da će dve izabrane aplikacije početi da se naplaćuju. Mislio sam da je to iz razloga što je protekao izvesni vremenski period od početka korišćenja, ali...
Obaveštenje u telenor aplikaciji
Danas je Telenor obavestio sve svoje pripejd korisnike da će se od 1. oktobra korišćenje interneta za ove dve aplikacije početi naplaćivati.
I dalje to nije neka velika cifra (49 din. mesečno) pa može biti zgodno ukoliko intenzivno koristite aplikacije za komuniciranje i društvene mreže.
Ali, ukoliko ne želite više da plaćate uslugu koja je do sada bila besplatna, morate do 31. septembra u Telenor aplikaciji na Vašem telefonu izbaciti obe izabrane aplikacije iz slotova, kako se njihova upotreba ne bi automatski počela naplaćivati.
Dakle, u slotovima izabranih aplikacija ne sme biti niti jedna aplikacija. Ako je tamo postavljena makar jedna, onda će se smatrati da je usluga aktivna i shodno tome će se naplaćivati.
Sve ovo važi samo za pripejd korisnike. Korisnici koji su na postpejdu imaju drugačije uslove za izabrane aplikacije.


Постави коментар

0 Коментари