Пређи на главни садржај

Ivan kaže

Ivan kaže

Ivan kaže
Da moram poći,
Do Slankamena
Tisom doći.
Ja ne volim da se slikam... očigledno :)

Kako da sa
Mosta pođem?
Plivajući
Ušće da prođem?!?
 Ne mogu...

Buđenje u pola tri...
U fabriku hrle svi...
To mi ne prija.
Gledanje svog lika
U gomili medijskih slika?
Meni ne prija.

Eh... Nemam ja kud!
Isto kao ni ti.
Niko od nas nije lud
Olako potonuti...

Ivan kaže
Da moramo poći,
Do Slankamenske
Banje doći.

Ako ovako 
Nastavim
Čamac ću da
Zaustavim.

Telefon zvoni u pola tri.
Zakazivani razgovori...
To mi ne prija.
Slikanje moga lika
Kao pejzaž krajolika...
Meni ne prija.

Eh... Iz Titela
Se ne može,
Sve i da si htela
Pobeći iz kože.

Visimo mi na dolmi,
Ponekad i kraj fontane.
Zavezani kao u rolni
Zavoja preko rane.

Možda ti je smešno,
Čitaš me površno,
Ali nii ti nemaš nade
Na kraju ove balade.

Budi te, u pola tri,
Zvuk alarma oštri.
To ti ne prija.
Svi dani istok oblika,
Linija života jednolika.
Tebi ne prija.

Ivan kaže
Ako nastavim ovako,
Do Slankamena
Ću doći lako...

Коментари

Постави коментар

Pokažite nam šta mislite o ovome!

Obavezno pročitajte i:

Top nedelje:

Pretražite elektronski katastar nepokretnosti Republike Srbije

Šta je katastar i zašto je on bitan? Katastar (ili katastar nepokretnosti) je osnovna evidencija podataka o nepokretnostima i nosiocima prava nad njima na određenoj administrativnoj površini. Katastar u sebi sadrži podatke o zemljištu (npr. oblik, površina, način korišćenja...), zgradama i drugim građevinskim objektima, kao i informacije o subjektima koji su nosioci prava na tim napokretnosrima.

Proverite preko interneta do kada Vam je overena zdravstvena knjižica

Od kada je uvedena "plastična" zdravstvena knjižica, gomila građana koji nisu u radnom odnosu često zagubi dokument na kojem im piše datum do kog im je zdravstvena knjižica overena. Neki put, čak i zaposleni se nađu u situaciji da pođe na lekarski pregled, a da mu u domu zdravlja kažu da knjižica nije overena (npr. zbog praznika se nije uradila automatska overa ili poslodavac nije izvršio svoje obaveze). 

Kako otvoriti novi Google i gmail nalog?

Google je kompanija koja je od kreiranja najbolje internet pretrage do spleta raznih umreženih servisa prešla dug put. Otvaranje ličnih imejl (email) adresa i dodela prostora za skladištenje poruka (email sanduče) je ova kompanija pružila svojim korisnicima davne 2004. godine. [message] Za početnike: Šta je Email? Uopšteno, email je elektronska pošta pomoću koje možete komunicirati putem tekstualnih poruka sa drugim korisnicima interneta, deliti sa njima različite sadržaje (slike, dokumenta, fajlove, internet adrese...). Na današnjem internetu, (sem u poslovnom segmentu društva) email adresa je izgubila svoju prvobitnu namenu i služi za kreiranje naloga na različitim sajtovima. (Facebook, Twitter, Instagram…) Google u ovom trenutku pokriva širok spektar proizvoda od kojih je elektronska pošta samo jedna usluga. Kada se kreira Google nalog za elektronsku poštu (popularni gmail nalog), automatski će biti kreiran i Google nalog koji možete koristiti za prijavu na ostale s

Tehnologija napreduje: Pogledajte ples super realističnih robota iz Kine!

Poneki put se i na Viberu može pronaći nešto pametno i zadivljujuće. Nisam mogao da sakrijem svoje uzbuđenje u trenutku kada sam nedavno dobio sledeću poruku, koja je imala čist informativno-obrazov(a)ni karakter: PRVO POGLEDAJTE VIDEO! Ovaj klasični ples nastao je u Kini, a odvijao se u šangajskom Disneylandu. To nisu plesači, već roboti proizvedeni u Kini. Robot je savršeniji od Japanskih i ima bolje dorađene izraze lica. Oboje plesača su roboti. Izgledaju tako stvarno! Predstava traje samo oko 5 minuta, red za karte je 4 sata, a cijena je 63€(499 juana). Dodatak ovoj poruci je mali "začin": Kinezi su toliko savršeno napravili ove robote da su im čak dali i imena. Perfektno, nema se šta dodati. Ali.... Da li je to tako?

Sneeit Spot - novi način upotrebe Blogger-a

Dodatak za Chrome bruzer Sneeit Spot i nije neka novost za sve one koji su koristili usluge internet prodavnice sneeit.com , koja je poznata po izradi i distribuciji kvalitetnih Blogger/Blogspot i WordPress tema. Za razliku od drugih sličnih web prodavnica, Sneeit se trudi da njihovi šabloni budu ažurirani i da podjednako dobro rade sa svakom novom promenom koju ove platforme nameću iz dana u dan. Tema ovog teksta nisu njihovi šabloni, već alatka koju su razvili za potrebe kupaca svojih proizvoda, ali koju može iskoristiti i svaki drugi korisnik Blogger/Blogspot platforme, kako bi sebi, na neki način, olakšao rad.