Da li će se naša deca pretvoriti u krompire? - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

Da li će se naša deca pretvoriti u krompire?

Da li će se naša deca pretvoriti u krompire?

Ovih dana je kao grom iz vedra neba lokalnu javnost potresla izjava neimenovanog lokalnog stručnjaka za sve i svašta u kojoj je on izazvao zabrinutost za budućnost svetske populacije. Radi tačnosti informacija, tu izjavu Fog Developer tim prenosi u celosti:
Današnji klinci su zakržljali od buljenja u raznorazne ekrane. Vidim komšijinog klinca na dasci koja ima točkove sa strane, a koja se pokreću na struju. To se jednom rečju može nazvati "strava i uzas".
Te roditelje koji tako vaspitavaju decu treba pod hitno poslati na robiju! Oni će napraviti debilne lenčuge od te dece.
Tehnologija će da nam dođe glave! Polako, ali sigurno, se to već događa.
Moji dragi prijatelji koji imate decu nemojte to da dozvolite!
Nakon ove izjave, dodao je i sledeće:
Smatram da to nije humano. Njihovo razmišljanje je "Daska, telefon i vozi". Gotovo je sigurno da će buduće generacije evoluirati u krompir.
Sve je to odavno krenulo od novina, preko televizije pa sve do interneta... Za nekih 30 godina će ljudi izgubiti sposobnost govora ukoliko se ovako nastavi! Za 100 godina je gotovo sigurno da će postati krompiri! Svi bi hteli da su kao sa reklame, pa polako gube sebe. A sve što se promoviše na današnjim televizijaskim kanalima je rijaliti u kom je gomila debila koju samo zanimaju seks, droga, nasilje i novac... A isto to se dešava i u našoj muzici. Roditelji bez problema i bez razmišljanja izlažu svemu tome svoju decu i od malena im predodrede da postanu krompiri! Za 10 do 15 godina će sve to postati evidentno.
Razmislite malo: gde ćete videti veće "krompir" ponašanje nego kod mame koja kupuje veštačke grudi svojoj ćerci kao poklon za osamnajsti rođendan. Jel to krompir izbacuje svoje klice? Ja mislim da da!
Tragom ovih navoda, ekipa bloga Fog Developer je odlučila da istraži da li je moguće da nam deca zaista postanu krompiri. Istina je zapanjujuća!

FD: Ne samo da će nam deca postati krompiri, već će postati - krompir pire!

Ovaj zaklučak je ekipa Fog Developera donela na osnovu više faktora: ishrana, način života, način vaspitanja, bavljenje sportom, stanje u školstvu itd...

Ishrana

Današnja ishrana omladine je katastrofalna! Današnji roditelji tutkaju svoju decu namirnicama koje su bogate sa skrobom, a vitamine i minerale ta deca unose veštačkim putem. Takva ishrana izaziva gojaznost, tako da će deca izgledom da podsećaju na krompir.
U daljoj budućnosti će zbog ovog načina ishrane da dođe i do tzv "hidrolize skroba" tj pretvaranja tkiva i krvi u skrobni sirup, a potom i u sam skrob. To znači da nam deca neće samo izgledom da podsećaju na krompire, već će stvarno i da budu krompiri!

Način života i vaspitanja

Današnja deca se odgajaju u strogo zaštitničkom režimu. Vaspitani su tako da uvek postoji neki autoritet, što je veoma loše i pogubno. Kod dece se sve manje javlja postojanje želje da se suprotstave silama koje ih okružuju. Drugim rečima, deca nam više nisu čvrsta. Ako se nastavi sa ovim tempom i načinima vaspitanja, nakon faze da nam omladina postane krompir, nastaje faza kada oni postaju - krompir pire. Oni će postati samo lep i ukusan obrok za moćnike!

Bavljenje sportom

Omladina sve više vremena provodi za računarima. Ovo dovodi do zakržljavanja udova i distrofije mišića. Nakon određenog vremena će ljudima udovi postati nepotrebni, pa će otpasti. Zbog toga će nam deca zaista i izgledati kao krompiri!

Stanje u školstvu

Kod nas se u školi ceni repetitivno a ne logičko znanje i baratanje činjenicama. Budući da repetitivno tj "suvo" znanje u današnjem vremenu nije toliko potrebno, jer postoje internet i druge tehnologije koje služe za pronalaženje činjenica, znanje pojedinaca koje naš školski sistem proizvodi će postati nepotrebno, a i postepeno će se smanjivati. Uvođenjem kvantnih računara će se situacija još više pogoršavati jer će umesto ljudskih bića mnogo bolje odluke donositi računari! Zbog toga će se mozak budućih generacija pretvarati sve više u skrob! Drugim ečima, deca će nam postati krompiri!

Stanje u javnom prevozu

U ovom domenu smo već odavno krompiri. Ko god je makar jednom ušao u autobus ili voz zna tu činjenicu.

Rezime ekipe FD-a

Nakon svega iznesenog iznad, nameće se samo jedan zaključak: da, naša deca će se u jednom trenutku u bubućnosti pretvoriti u krompire!

Međutim....

Dok sam pisao ovaj tekst (autor), morao sam da izrazim svoje iskreno nezadovoljstvo gore iznetim! Osećam se javno odgovornim da kažem da ekipa FD-a nije dobro uradila svoj posao i da se naša deca neće pretvoriti u krompire!
Već na prvi pogled se vidi da je ekipa bila pristrasna prema krompirima i jelu od istih! Krompir je biljka koja prolazi kroz više faza, i mi u svojoj ishrani koristimo samo njegov koren! Dakle, kako je moguće da nam se deca odjedanput pretvore u - koren krompira? Valjda treba prvo iz nečega da izniknu, olistaju i procvetaju?
A ako nam deca budu krompiri, to samo znači da su roditelji obična krtola!

Постави коментар

0 Коментари