Kome je namenjen ovaj tutorijal? - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

Kome je namenjen ovaj tutorijal?

2.1 Kome je namenjen ovaj tutorijal? 

„Problemator“ služi kao vodič i tutorijal početnicima (ali i svima koji su željni da se upuste u avanturu zvanu programiranje) kako bi lakše prošli i preboleli najteži korak ka rešavanju bilo kog problema – početak. „Problemator“ se u te svrhe služi Python programskim jezikom, kao jednim od najbržih sredstava za postizanje našeg cilja. Iako je, uglavnom, ovaj tutorijal usmeren ka početnicima, može da bude koristan i za iskusnije programere (od kojih očekujem i neke kritike, zamerke, smernice i savete).

Da li je „Problemator“ za tebe? Pa... Ako je sve što znatš da radiš na kompjuteru da otvoriš, napraviš i sačuvaš tekstualnu datoteku, imaš dobru volju, imaš vremena (ne voliš da kukaš, već voliš da radiš, ne mrzi te da čitaš, možeš dugo da sediš za računarom.... U stvari, ti sam znaš da li je ovo dobro za tebe ili ne...), onda možeš i da naučiš programiranje i Python iz ovog tutorijala. Ukoliko imaš neko prethodno iskustvo iz programiranja u nekom drugom jeziku, onda možeš naučiti osnove rada u Python-u. 
Postoji ipak neki problem: Kada naučite Python, on će postati vaš omiljeni programski jezik, pa nećete želeti da učite niti jedan drugi! Uh.... A taj problem ćete morati rešiti sami sa sobom.

2 Predgovor Indeks 2.2 kako sam se ja
susreo sa Pythonom

Постави коментар

0 Коментари