Minitube - program za praćenje YouTube sadržaja - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

Minitube - program za praćenje YouTube sadržaja

Minitube - program za praćenje YouTube sadržaja

Pretpostavimo da živite u zgradi, već je kasna noć i Vi želite malo da se opustite i provedete vreme uz gledanje nekog omiljenog sadržaja na YouTube-u... Ali, kako pustite neki klip Vaš računar počinje veoma glasno da urla... Svi ventilatori se pale i nivo buke koji izlazi iz Vašeg kućišta premašuje sve pragove tolerancije... A gde je ono: "Šta će komšije reći?", pa verovatno će misliti: "Onaj šalabajzer opet nešto radi, bolje da izbaci tu kantu od računara u neki kontejner...". Ne znate kako da smanjite buku, pa ste odlučili da noću nema gledanja YouTube-a.
Ili ste odlučili da idete negde na izlet u prirodu, i prvi šteker za struju Vam je prilično daleko... Prijatelji baš navališe da na Vašem lap-topu odgledaju nešto na YouTube-u, a kako da im kažete da će u tom slučaju baterija da Vam "vrisne" u roku od pola sata?
Može biti da svi ovi problemi za Vas deluju ozbiljno, ali ima rešenja!
Minitube je jednostavna aplikacija za praćenje YouTube sadržaja koja ne koristi Flash player, pa zbog toga čuva resurse Vašeg računara (samim tim i smanjuje buku koju on proizvodi).
 Najvažnije osobine su mu:
  • "lak" na resursima - već opisano, Vaš računar neće "vući" previše baterije, niti će praviti preveliku buku,
  • Mogućnost praćenja sadržaja u visokoj definiciji (HD do 1080p)
  • Mogućnost Download-ovanja sadržaja (koji je u tom slučaju sačuvan u mpeg4 formatu)
  • Nema potrebe za konstantnim kliktanjem i traženjem, Minitube će posle završetka jednog klipa automatski preći na sledeći.
Minitube je dostupan u verzijama za Windows, Mac OS X i Linux, ali treba da uzmete u obzir da je samo verzija za Linux besplatna, dok verzije za Windows i Mac OS X možete isprobati na neko vreme, posle toga se plaćaju.
[lock]Ukoliko želite da ga isprobate, možete ga preuzeti odavde.[/lock]

Постави коментар

0 Коментари