Naučite crtati uz Two Paws Art - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

Naučite crtati uz Two Paws Art

Naučite crtati uz Two Paws Art
Two Paws Art - YouTube screenshot

Two Paws Art je domaći YouTube kanal koji Vam može pomoći da naučite crtati prilično interesantne predmete, životinje, ljude ili prizore iz bajki. Sve što Vam je potrebno je dobra volja i malo vremena za gledanje zanimljivih klipova.

Da li je crtanje za mene?

Da li ste ikada želeli da lepo nacrtate zeku, lisicu, jednoroga, vuka ili slona ali Vam to nije išlo od ruke? Možda ste pokušali i sa jednostavnijim stvarima, kao što su, na primer torta ili haljina? Naravno, crteži su Vam, isto kao i meni, ličili na sve sem na ono što ste želeli.

Na kraju pomislite da ste pravi mali antitalenat za ovu umetnost, i da nikada nećete savladati osnovne principe.

Ne gubite nadu. Ako imate želju, naravno da možete da naučite da crtate. To je veština koju svako može da nauči. Sve što je potrebno su želja i volja, a nakon toga - moguće je nacrtati apsolutno sve!

Crtajte uz YouTube kanal Two Paws Art

YouTube kanal Two Paws Art (što bi u prevodu bila krajnje simpatična fraza: "Umetnost dve šape") je autorsko delo Dušice Stević, koja ima cilj da svoju veštinu crtanja prenese na što više ljudi iz celog sveta.

Kao što u opisu ovog YouTube kanala stoji, na njemu se nalaze video snimci pomoću kojih možete naučiti kako da crtate proste crteže ili prava mala umetnička dela.

Prostiji crteži se crtaju markerima i flomasterima i oni se, ugavnom svode na crteže za decu. To ih čini izuzetno lakim za praćenje i učenje crtanja osnovnih linija i oblika.

Ako želite da brzo i lako savladate osnove crtanja ili ukoliko Vam se sviđa ono što Dušica radi, možete da na zapratite YouTube kanal Two Paws Art klikom na sledeće duhme:

Постави коментар

0 Коментари