Pogledajte kratak film "Dečko koji se stideo" - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

Pogledajte kratak film "Dečko koji se stideo"

1. decembar je Svetski dan borbe protiv HIV/AIDS-a (SIDE). U toku obeležavanja ovog dana najviše pažnje se usmerava na prevenciju ove bolesti. A prevencije nema bez edukacije i upoznavanja sa opasnostima...
Kao ciljna grupa se biraju mladi. Oni, želeći da što pre zakorače u "svet odraslih" često prave nesmotrene greške koje mogu da imaju nesagledive posledice po njihovo zdravlje.
Vođeni društvenim normama koje sami grade i bombardovani lascivnim medijskim sadržajem, ovaj deo populacije je najviše seksualno aktivan. A u današnje vreme i seksualna aktivnost ima svoja pravila koja, kada se prekrše, mogu da ruiniraju nečiji život.
Tu na scenu stupa film "Dečko koji se stideo".
"Dečko koji se stideo" je kratkometražni edukativni film iz 2008g. Njega su snimili volonteri Crvenog krsta Palilula u produkciji "Mosquito Adventures".
Glavna uloge tumače: Nikola Bonderović, Ivana Nović i Darko Čukuranović.
Scenario: Miloš Novković.
Producent: Jordančo Petkovski.
Reditelj: Srđan Vasić.
Film traje 14 minuta i 28 sekundi.
U ovom filmu se na jednostavan način prikazuje euforija koju bilo koji mladi čovek ima prilikom prvog stupanja u seksualne odnose. 
Zatim se radnja prebacuje na jedan raširen problem. Da li zbog stida ili straha od reakcije okoline, adolescenti često ne kupuju kondome. Junak ovog filma će prekasno shvatiti da je takvo njegovo ponašanje bilo isuviše rizično.
Pogledajte ovaj koristan film:


Постави коментар

0 Коментари