Bloggerova aplikacija za Android je konačno ažurirana! - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

Bloggerova aplikacija za Android je konačno ažurirana!

U sklopu mnogih noviteta koji je Blogger pripremio za ovu godinu, konačno su se pokazali i neki konkretni rezultati.
Korisnici Blogger platforme su se često žalili da ne mogu da ppišu na svom blogu dok su "u pokretu" jer ne postoji adekvatna aplikacija za mobilne uređaje koje pokreće Android operativni sistem, a koja bi im to omogućila.
Nedostatak pouzdane aplikacije koja bi "olakšala život" pojedincima željnih blogovanja je bio jedan od (mnogih drugih 😒) razloga zašto su konkurentne platforme bile mnogo zastupljenije kod korisnika.
Interesantna činjenica ne govori u prilog Bloggeru: mobilna aplikacija je postojala dug vremenski period, ali je bila prilično bagovita i nije ažurirana godinama unazad. Na kraju je sam tim koji stoji iza ove aplikacije preporučio njenim korisnicima da je ne koriste iz sigurnosnih i drugih razloga.
Međutim, nenajavljeno iznenađenje je stiglo juče. Blogger tim je konačno ažurirao svoju aplikaciju, tako da sad korisnici Android uređaja mogu da pišu svoje tekstove i na svom mobilnom telefonu.
Pored toga, mogu da uploaduju ili slikaju fotografije kamerom svog telefona.
Bloggerova aplikacija za Android je konačno ažurirana!Meni lično je najdraža mogućnost da ne moram uopšte da tipkam tekst, već da ga unosim govorom, tako da mi to dosta uštedi vremena i krivljenja kičme. Naravno, posle unosa teksta govorom, on treba da se malo uredi i dotera pomoću web interfejsa, jer na žalost - aplikacija još uvek nema napredne opcije formatiranja (a i samo pretvaranje govora u tekst je problematično u mnogim slučajevima).
U suštini, ova aplikacija je prilično korisna u slučajevima kada želite da napravite neki nacrt budućeg teksta ili da brzinski zabeležite neko svoje razmišljanje na svom blogu.
Dakle Bloggerova aplikacije za Android je konačno ažurirana i sada se može koristiti bez problema.
Ukoliko je nemate instaliranu - to možete uraditi na ovom linku sa google playa.
Uživajte u pisanju svoga boga u pokretu.