Bebe - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

Bebe

Bebe

Jednog leta, kada su gotovo svi doktori na godišnjem odmoru, u jednom porodilištu je nastala gužva  zato što su, gotovo pa istovremeno, Lala, Bosanac i jedan crnac doveli svoje žene sa porođajnim bolovima. Da nesreća bude veća, dežuran je bio jedan mlad i neiskusan lekar, koji se, u tom trenutku sav spetljao.
Beba u porodilištu nosi traku sa oznakom
Ginekolog nekako dođe k sebi i pozove babice, smesti porodilje u sale i brže-bolje porodi jednu po jednu. Kada je završio, ode u kupatilo da se malo umije, ali ga u tome prekine jedna od babica koja je utrčala za njim vrišteći da su zamenili bebe i da sada ne znaju koja je čija.
Doktor joj odgovara da su nesposobne i da će očas on sve to rešiti. Istrčao je iz kupatila i u hodniku naleti na očeve koji sa nestrpljenjem čekaju vesti. Oni ga zaustave, a on se brzo snađe govoreći im:
"Čestitam Vam! Svi ste postali očevi zdravih dečaka! Ali, morate da znate da imamo jedan mali problem. Od silne frke i gužve, mi smo pobrkali čije je koje dete. Moraćete se još malo strpiti jer će malo da potraje dok ne utvrdimo tačan identitet dece!"
U tom trenutku, Lala skoči, počne da trči i uleti u dečiji boks, uhvati ono crnče i povika:
"Ovaj mali je moj dok se ne utvrdi koji od oni' je Bosanac!"

Постави коментар

0 Коментари