C++ tutorijal - indeks postova - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

C++ tutorijal - indeks postova

C++ tutorijal - indeks postova

Ovo je stranica je još uvek u izradi.... 💥
Postojalo je obećanje da na ovom blogu postavim besplatan i kratak kurs učenja programiranja u C ++ jeziku, koji bi bio paralela već postojećem tutorijalu za Python3. Ovom prilikom ispunjavam deo tog svog obećanja.
Za učenje C++ jezika Vam nije bitno neko prethodno iskustvo u programiranju. Šta više, tutorijal je koncipiran tako da je namenjen totalnim početnicima u toj oblasti. Plan je da se čitalac upozna sa svim fazama programiranja: kako se pišu, kako se prevode (kompajliraju) i kako se pronalaze i ispravljaju greške (debagovanje) u jednom C++ programu i da sve to bude propraćeno sa puno  korisnih primera.
Ukoliko neko misli da će na ovim stranicama moći da postane ekspert, neka se ne nada jer se stručnjak iz bilo kojoj oblasti (koju možete zamisliti) ne može postati preko noći, ili jednostavnim čitanjem nečijeg teksta. Ali ako osoba koja želi da uči poseduje makar malo strpljenja, volje, vremena i želje, na ovom mestu može da otpočne taj svoj put.
Tutorijal je prepun primera. Da bi ste postali stručnjak, morate zaprljati ruke. Savet je da se svaki primer ručno (pre)kuca u IDE koji bude preporučen, zatim da se kompajlira i pokrene. Svrha je osetiti rezultat svog rada, kao i kreiranje sopstvenih grešaka, čije rešavanje je od neprocenjive važnosti za učenje i shvatanje izloženog materijala.
Možete početi sa učenjem i dodavati svoje predloge i sugestije na linkovima koji se nalaze u tabelama ispod ovog teksta.
Dakle, tutorijal se sastoji iz više delova od kojih svaki predstavlja po jednu stepenicu u vašem znanju.
Uživajte!
(Ovde će se dodavati linkovi, onako kako sadržaj bude kreiran 😓)

Постави коментар

0 Коментари