Prijateljski meč ŠK "Titel" - ŠK "Bukovac" - ★★ Fog Developer ★★

Novo

6/recent/ticker-posts

Prijateljski meč ŠK "Titel" - ŠK "Bukovac"

Prijateljski meč ŠK "Titel" - ŠK "Bukovac"

Foto: Stevan Avguštin
U subotu 14. oktobra 2017. godine, u prostorijama Osnovne škole „Svetozar Miletić“ u Titelu održao se prijateljski meč između Šahovskog kluba „Bukovac“ iz Bukovca i Šahovskog kluba „Titel“ iz Titela. Meč je počeo u 11.00 časova, a završio se u 13.00 časova.
Sam meč je poslužio i kao povod za jedno lepo druženje koje je nastavak dugogodišnjeg prijateljstva koje neguju ova dva kluba. Predsednik Šahovskog kluba Titel, profesor Zdravko Gagović je uspešno uspeo da realizuje svaki aspekt ove manifestacije: spojio je sport, rekreaciju i druženje kroz koje je ostvareno povezvivanje ljudi u jednoj prelepoj atmosferi.
ŠK "Titel" foto: Stevan Avguštin
ŠK "Bukovac" foto: Stevan Avguštin
Kolika je veličina ovog sportskog događaja pokazuje i činjenica da su na prvoj tabli igrali velikani našeg sporta: Tadija Kačar i Rajko Tešanović.
Tadija Kačar i Rajko Tešanović foto: Stevan Avguštin

Rezultat meča 

Detaljan rezultat ovog meča možete videti u priloženoj tabeli.

Red. br.
Domaći – prezime i ime
Gosti – prezime i ime
Rezultat
1.
Kačar Tadija
Tešanović Rajko
½ : ½
2.
Dokić Zoran
Vujinović Predrag
1 : 0
3.
Zolotić Zoran
Opačić Aleksandar
0 : 1
4.
Gagović Zdravko
Ratić Zoran
0 : 1
5.
Glišić Vojislav
Majstorović Aleksandar
½ : ½
6.
Vasilić Duško
Maričić Ilija
½ : ½
7.
Zakić Dragan
Pavlović Radivoj
0 : 1
8.
Alavanja Stefan
Radaković Simo
1 : 0
9.
Bakić Dobrašin
Amidžić Dragan
0 : 1
10.
Savanović Živko
Ilić Zlatan
½ : ½
11.
Kovač Dragan
Savanović Rade
0 : 1
UKUPAN REZULTAT
4 : 7
Foto: Stevan Avguštin

Druženje

Foto: Stevan Avguštin
Nakon odigranog prijateljskog meča takmičari, kao i uvaženi gosti, su nastavili prijatno druženje tokom vožnje brodom po Tisi i upoznavanje sa titelskim krajolikom, uživajući u prelepim prirodnim pejzažima koji su ih okruživali.
Foto: Stevan Avguštin
Zatim su uživali i u panorami koja se pruža sa vidikovca na Titelskom bregu, tik iznad samog Titela. Tu su uhvatili mali dah magije koju stvara pogled na tri reke koje se spajaju: Begeja u Tisu, a malo dalje, ispod obrisa Fruške Gore, i Tise u Dunav.
Foto: Stevan Avguštin
Nakon upoznavanja sa lepotama Titela, druženje se nastavilo u restoranu „Mala Čarda“ gde su se naši gosti malo okrepili uz prigodan obrok, i gde su uručene Diplome i Zahvalnice, kako najuspešnijim šahistima, tako i svima onima koji su tokom svih ovih godina bili iskreni prijatelji Šahovskog kluba „Titel“, ali i svima onima koji su svojim zalaganjem uspešno realizovali ovo druženje.
Foto: Stevan Avguštin
Ovaj predivan događaj je svojim fotografijama ovekovečio cenjeni i nagrađivani titelski fotograf, nastavnik ruskog jezika u penziji, gospodin Stevan Avguštin, na čemu mu se iskreno zahvaljujemo.

Постави коментар

0 Коментари